Насловна Актуелно Путинов рођендан
Путинов рођендан

Путинов рођендан

0
0

Многи у Србији памте пети, неки се и данас надају шестом, а ја, ето, прослављам седми октобар. И то не због славне битке на Лепанту (кад је уништена турска ратна флота), смрти великог Едгар Алан Поа или безбројних догађаја свих врста у бурној историји човечанства.

На овај дан је рођен, у тадашњем Лењинграду, Владимир Владимирович Путин, последњи у низу и највећи православни владар (не само нашег времена).

Наследник византијских и руских царева „самодржаца“, Владимир Велики је директно и заувек променио ток историје и спасоносно укинуо глобалну свевласт англоамеричке Империје.

Нимало случајно, рођен је тачно на десетогодишњицу прве ракетне салве испаљене из славних „каћуша“, у величанственој, уистину митској, легендарној стаљинградској бици (беше то управо 7. октобра 1942), баш у знаку овог моћног и (за све руске непријатеље) застрашујућег звука, што парадоксално допуњује мелодију црквених звона у мистичној дефиницији модерне „руске идеје“ (руске ракете плус вера православна).

На многаја љета, поштовани Председниче руског и Вожде свих православних и слободољубивих народа, носиоче Божије Воље и небеског Провиђења!
Срећан 64-ти рођендан, драги Владимире, једина (али, срећом, жива да живља не може бити) надо за руску (са Балтиком и Украјином) и српску (са Косовом) часну и достојанствену будућност!

Драгослав Бокан Српски књижевник, режисер, колумниста и публициста. Драгослав Бокан рођен је 15. фебруара 1961. године у Београду. После завршене гимназије, дипломирао је на Факултету драмских уметности у Београду и завршио постдипломске филозофске студије. Основао је групу „Бели орлови” 1990. године и био њен командант. Постаје један је од првих држављана Републике Српске. Писао је за часопис „Погледи”, био главни и одговорни уредник часописа „Нове идеје” и био кандидат на председничким изборима у Србији 1992. године као вођа странке „Српски отаџбински савез”.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *